« Terug naar het overzicht

Waarom ben ik recruiter digital?

Mensen in mijn omgeving vragen wel eens.. waarom ben je recruiter / headhunter? Naast dat ik het digital vakgebied en daarin design in het bijzonder elke dag weer boeiend vind zijn er nog een aantal redenen. Als eerste moet je denk ik interesse hebben in mensen, wat beweegt hen? Daarbij vind ik het een uitdaging levens te veranderen.  Die rol moet niet onderschat worden. Iedereen heeft zijn unieke behoeftes en gevoelens. Als recruiter kan je veel betekenen in iemands leven! Als je voor iemand zijn / haar droombaan vindt, dan verbetert hun leven. Niet alle kandidaten kan je op dezelfde manier benaderen. Creativiteit is hierin belangrijk. En ik denk dat je sowieso moet uitstralen dat je leuk vindt wat je doet. Geld is het bijproduct van de waarde die je als recruiter toevoegt ?

Heb je vragen? Neem contact met ons op!