Referenties

#

Qua online recruitment bureaus zit er veel kaf tussen het koren. I-Scout is een positieve uitzondering. I-Scout's stijl is te typeren als persoonlijk en betrokken gedurende het hele proces. Voor mij heeft dit geresulteerd in interessante rol die perfect past bij mijn achtergrond en ambitie.

- Matthijs Hielkema
#

" Het werven van de juiste online professional start met het begrijpen van de drive in een organisatie. Waarom is een organisatie succesvol en welk type mensen werkt daar of is er nodig? Dit is exact hoe ik i-Scout (Marijke en Irma) heb ervaren. In een open samenwerking en met een directe communicatie stijl en continue fijn slijpen door juiste feedback, hebben we een perfect eindresultaat behaald. Naast de kennis van de online playing field is daarbij de selectie op menselijke drijfveren cruciaal gebleken"

- Paul van Breugel / VP Global Marketing Travix International
#

"Thanks to I-Scout I was able to take the next step in my career, which I am very thankful for. Due to their involvement, their ability to put themselves in my shoes and their detailed knowledge of the industry, they were able to find a perfect match. I have already recommended I-Scout within my own network and will continue to do so. Keep up the good work!"

- Claire Hulsebosch -
#

Betrokken, geduldig en doelgericht. Zo gaat I-Scout op zoek naar talentvolle professionals voor Maxlead en daar zijn zij al meerdere keren goed in geslaagd. I-Scout verdiept zich in de cultuur van de opdrachtgever, kijkt verder dan CV’s en scout mensen die bij Maxlead passen. Samenwerken met I-Scout maakt van recruitment een teamprestatie

- Erik Jan Reijenga - Director of Operations - Maxlead
#

Ik ervaar de samenwerking met I-Scout als heel prettig, professioneel en eerlijk. Voornaamste redenen voor GroupM/MEC om voor I-Scout als recruitment partner te kiezen is enerzijds de inhoudelijke vakkennis en kennis van de specifieke digital/performancemarkt en anderzijds dat we het gevoel te hebben dat zij echt een verlengstuk zijn van onze organisatie. I-Scout denkt mee met ons recruitment proces, de functieprofielen en is ook eerlijk als iets niet mogelijk is, maar komt in dat geval ook direct met een alternatief.

- Eline de Ruig - HR advisor Group M -
#

" Waar ik bij de meeste werving & selectiebureaus als nummer word behandeld, behandelde I-Scout mij als persoon. Door deze persoonlijke benadering en door echt de tijd te nemen en goed te luisteren wist I-Scout zeer goed mijn kennis, vaardigheid en ambities te koppelen aan het juiste functieprofiel."

- Stefan van der Klooster -

Heb je vragen? Neem contact met ons op!